Autoselect pieejams auto līzings bez pirmās iemaksas!


Bieži vien, iegādājoties jaunu vai lietotu auto līzingā, ir nepieciešams veikt pirmo iemaksu – tā no automobiļa kopējās izmaksas summas parasti sastāda 10 līdz 15 procentus. Teiksim, ja plānojat ņemt līzingā automašīnu, kas maksā 5,000 eiro un līgumā ir punkts par pircēja līdzdalību 10% apmērā, tad tev jābūt gatavam, ka 500 eiro būs jāsamaksā pašam līguma slēgšanas brīdī. Par laimi, pērkot automašīnu Autoselect.lv, tev nebūs jālauza galva, vai spēsiet nomaksāt šo summu, jo Autoselect sadarbojas ar lielākajām līzinga kompānijām un piemeklēs labāko risinājumu katra potenciālā klienta maksātspējai.

Labākais auto līzings Latvijā

Pirmās iemaksas atcelšana nav vienīgā priekšrocība, kas izceļ Autoselect.lv līzinga piedāvājumu. Ja izvēlēsieties iegādāties automašīnu pie mums, mēs parūpēsimies arī par izmaksām, kas paredzētas tās reģistrācijai CSDD datubāzē.

Ja tev ir nepieciešams izdevīgs auto līzings un mašīnas iegādes brīdī esiet bez pastāvīgas darba vietas, neuztraucieties – mums būs tev ko piedāvāt. Iegādājoties automašīnu Autoselect.lv, tev vienu mēnesi nebūs jāsatraucās par potenciāliem zaudējumiem, jo mēs apmaksāsim OCTA polises izdevumus pirmajam automobiļa lietošanas mēnesim!

Turklāt, pirmo iemaksu nebūs nepieciešams maksāt arī tad, ja izvēlēsieties auto līzingu ar operatīvo maksājumu. Salīdzinoši jauns un pievilcīgs piedāvājums – iegādājieties automašīnu un ik pēc 18 mēnešiem, kopš līzinga darījuma noslēgšanas brīža, varēsiet to nomainīt pret citu, ja tā neatbilst tava tā brīža vajadzībām vai finansiālajām iespējām!

Auto līzings bez pirmās iemaksas gan mazlietotām, gan lietotām automašīnām

Autoselect.lv

Autoselect ir parūpējušies, lai pie kārotā auto varētu tikt ikviens, tieši tāpēc piedāvājumā ir gan mazlietotas automašīnas, gan, labā tehniskā stāvoklī uzturētas, lietotas automašīnas. Pieejami dažādi izdevīgi autolīzinga veidi, kas krietni atvieglo auto iegādi. Tomēr, pirms iegādājieties jauno automašīnu, tev ir nepieciešams izvērtēt savas iespējas nomaksāt līzinga ikmēneša summu.

Sakarā ar sarežģito globālās ekonomikas situāciju, kuru ir krietni ietekmējis gan Covid-19, gan ģeopolitiskais nokaitējums, jaunu automašīnu cenas aug griezdamās. Trūkst detaļu un ir apgrūtinātas piegāžu ķēdes. Energoresursi paliek dārgāki, kas loģiski ietekmē arī ražošanas izmaksas. Nav brīnums, ka arvien pievilcīgāka kļūst lietotu auto iegāde līzingā.

Mēs esam droši un pārliecināti par visām automašīnām, kas atrodamas mūsu sortimentā, jo pirms izlikšanas tirgošanā, tās tiek rūpīgi pārbaudītas un veikti visi nepieciešamie remontdarbi, lai auto varētu droši un bez liekiem ieguldījumiem piedalīties satiksmē.

Kā pieteikties līzingam Autoselect.lv?

Autoselect.lv

Izvēlieties kādu no mūsu auto klāstā atrodamajām precēm. Pie mums atrodami gan lēti lietoti auto, gan mazlietoti premium klases auto.

Kad esat izvēlējies jauno pirkumu, konkrētajā auto sludinājumā aizpildiet elektronisko pieteikuma anketu – nav nekādas nepieciešamības obligāti braukt uz vietas, jo visu var izdarīt tur pat tiešsaistē. Tas būs pavisam vienkārši un tev prasīs tikai nepilnu minūti laika, jo tajā būs nepieciešams norādīt tikai vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pasta adresi, un kopējo ikmēneša ienākumu apjomu. Neaizmirstiet atzīmēt, ka esat iepazinies ar mūsu privātuma politiku.

Tas arī viss! Kad esat veicis šīs divas darbības, ar tevi tuvākajā laikā sazināsies mūsu klientu apkalpošanas speciālists un tu varēsi noslēgt vienošanos par konkrētiem auto iegādes nosacījumiem. Ja tev ir radušies kādi papildu jautājumi par auto līzingu bez pirmās iemaksas vai citiem Autoselect.lv līzinga piedāvājumiem, tad droši rakstiet mums uz e-pastu [email protected] un mēs tev palīdzēsim!