Kad auto krāsa atklāj mūsu trūkumus


Cilvēku izvēlētā automašīnas krāsa var būt kā slepena atslēga viņu dvēseles visdziļākajiem noslēpumiem. Apskatīsim, kādi personības trūkumi un kompleksi slēpjas aiz dažādām automašīnas krāsām:

pexels.com

Balts

Baltas krāsas auto īpašnieki, iespējams, ir pārliecināti, ka viņu dzīvei ir jābūt nevainojamai. Katru dienu viņi strādā pie sava pašideāla, cenšas padarīt arī savu dzīvi nevainojamu. Bet pārlieku histērisks perfekcionisms noved pie trauksmes un biežiem pašnovērtējuma kritumiem. Šādi cilvēki kljūst apsēsti ar nemitīgo tieksmi paklaut sev dabīgo haosu, līdz ar to paliek neciešami apkārtējiem.

pexels.com

Melns

Melnu auto īpašnieki bieži tiek uztverti kā noslēpumaini un eleganti. Taču aiz apburošā šarma fasādes viņi slēpj savas patiesās emocijas. Vinji izliekas labāki nekā patiesībā ir, bet īstenībā, viņiem vienkārši trūkst gan humora, harizmas, gan veselīgas pašironijas.

pexels.com

Sarkans

Katru reizi, kad sarkanais auto iekrīt acīs, tas ir kā sarkans signāls – “Ņem mani vērā!”. Sarkano auto īpašnieki vēlas būt uzmanības centrā, taču dažreiz viņiem var trūkt pārdomātības un cieņas pret citu cilvēku viedokli.

pexels.com

Sudrabs

Sudrabīgo tonju auto īpašniekiem, šķiet, ir neatklāts noslēpums pašiem sev – viņi nezina, vai jūtas jauni vai veci. Viņu vidū pastāvīgi noris iekšējā cīņa starp klasisko eleganci un cenšanos izskatīties jauniem.

Zaļš

Zaļas krāsas auto parasti pieder piedzīvojumu meklētājiem, bet dažreiz viņi var pārspīlēt, meklējot savā ikdienas rutīnā nemitīgus izaicinājumus, piemēram, brauciens līdz lielveikalam var viegli izvērsties ekstrēmā piedzīvojumā. Viņiem var būt tendence neņemt dzīvi pietiekami nopietni, jo viņi pie katra luksofora meklē nākamo piedzīvojumu.

pexels.com

Dzeltens

Dzelteno auto īpašniekiem var būt dots īsts mākslinieka prāts, bet viņi dažreiz aizmirst, ka dzīve mīl līdzsvaru, un pārlieku daudz radošuma attālina no realitātes. Vinjiem nepatīk plānot, savu nekārtīgo dabu un nespēju savākties slēpjot aiz tādiem verbāliem attaisnojumiem kā brīvība, mākslinieka dvēsele, improvizācija, kreškendo, mirkla burvība un tamlīdzīgi.

Gaiši zils

Gaiši zilo auto īpašniekiem ir visaugstākais potenciāls dzīvot piepildītu dzīvi, tomēr viņu lielākais komplekss un iekšējā pretruna slēpjas tajā, ka vinji nespēj samierināties ar nezināmo, jo vini vienmēr vēlas būt lietas kursā par to, kas notiks un kas tos sagaida aiz nākamā stūra. Mazliet mazāk kontroles, nedaudz vairāk paļāvības, un pasaule atmirdzēs gaišzilo auto šoferīšu sejās.

pexels.com

Tumši zils

Tumši zilo spēkratu īpašniekiem, iespējams, sirdī mīt duāla personība, proti, glīts un elegants no ārpuses, bet iekšpusē ļoti biedējošs, nomākts un egocentrisks radījums.

pexels.com

Netipiski krāsu toņi

Tie, kuri izvēlas netipiskus krāsu toņus kā smaragdzaļo, krēmu krāsu vai mandarīnu oranžo, iespējams, ir spilgtas individualitātes pārpilni un labā nozīmē radoši cilvēki. Bet viņi varētu slēpt arī nepieciešamību un apsēstību, ka tiem ir jābūt labākiem par citiem. Proti, tie uzskata, ka dzīve ir nemitīga sacensība, kurā mērkjis attaisnos jebkurus līdzekljus.

Tātad, kad nākamreiz redzat cilvēku savā īpaši izvēlētajā automašīnā, atceries, ka zem elegances un rūpīgi izvēlētas krāsas var slēpties cilvēciski kompleksi. Bet tādu, protams, var nebūt, jo nereti un visbiezāk lietota auto izvēli nosaka vairāk tehniskie un cenas aspekti, bet mazāk auto krāsa.