Laiks pušķoties un greznoties: netradicionālas idejas auto svētku dekoram


Foto: pexels.com

Līgo svētki ir īsts radošuma laiks, kad ne tikai svētku tērps, bet arī auto kļūst par svinību sajūtas un priekpilnu izteiksmes veidu. Ja tradicionālie risinājumi vairs nešķiet pietiekami pārsteidzoši, piedāvājam vairākas netradicionālas idejas, kā padarīt jūsu auto skaistāku, pamanāmāku un interesantāku šajos svētkos. Ir vērts pacensties, jo tā tiksiet pie daudziem sajūsmas pilniem smaidiem pa ceļam uz svinēšanas vietu.

1. Ekrāns ar ugunskuru

Ievietojiet nelielu TV vai datora ekrānu aizmugurējā stiklā, kurā redzama degoša ugunskura uguns (tādu jūs varat sameklēt, piemēram, youtube). Šāda vizuāla efekta radīšana ne tikai pievērsīs uzmanību, bet arī piešķirs jūsu auto virtuālu dzīvīgumu, it kā pats ugunskurs brauktu jums līdzi.

2. Butaforisks Jāņu siera ritulis uz jumta

Nostipriniet uz auto jumta reliņiem lielu Jāņu siera rituli, ko var pavisam viegli pagatavot no celtniecības putām, tās attiecīgi nokrāsojot koši dzeltenas un ar mārkeri iezīmējot ķimenes. Šāda lielizmēra dekorācija noteikti izcelsies svinētāju auto pūlī un radīs jautrību gan jums, gan apkārtējiem.

3. Piekabes pirts kā liela alus muca

Ja jums ir piekabe ar apaļpirti, pārvērtiet to lielā alus mucā. Izdekorējiet piekabi tā, lai tā izskatītos pēc īstas alus mucas. Apbrīns satiksmē un sajūsma ierodoties garantēta.

4. Auto virsbūve pārklāta ar tautas tērpa svārku audumu

Pārklājiet savu auto virsbūvi ar tautas tērpa svārku rakstu audumu. Tas piešķirs jūsu auto gan latvisku, gan svētku noskaņu, vienlaikus padarot to unikālu un pamanāmu. Audumu var piestiprināt ar magnētiem vai citiem noņemamiem stiprinājumiem, lai neradītu bojājumus auto krāsai.

5. Izmantojiet zvejas tīklu kā pamatu auto dekorēšanai

Izmantojiet zvejas tīklu, ko var nostiept pāri auto virsbūvei. Tīklā var iepīt ziedus, Jāņu zāles un citus dabas elementus, veidojot skaistu un pamanāmu svētku musturi. Šī ideja apvieno dabas skaistumu ar radošumu, radot neierobežotu, bet iespaidīgu vizuālo efektu.

6. Pikantas uzlīmes uz aizmugurējiem logiem

Un noslēgumā kaut kas drosmīgākajiem lustētājiem un menģēšanās piekritējiem, jo kuros svētkos vēl labāk iederēs jautrs flirts un nevainīga pikantērija, ja ne uz Līgo? Proti, izmantojiet uzlīmes uz aizmugurējiem pasažieru logiem, kurās redzams, ka tautu meitas it kā piespiedušas kailas krūtis pie loga no iekšpuses. Varat papildināt kolāžu ar kādu asprātīgu saukli, piemēram, un tu tā vari? Šāda humora pilna un provokatīva ideja noteikti piesaistīs skatienus un izraisīs smaidu, iespējams, pat atbildes reakciju. Tāpēc, pastāstiet mums noteikti pēc svētkiem, cik atsaucīgas bija draiskās latvju līgo jumpravas citos auto, kuras atbildēja jums ar to pašu 🙂

Lai šīs netradicionālās idejas kalpo jums par iedvesmu, un jūs noteikti padarīsiet savu auto par īstu Līgo svētku zvaigzni. Lai radošais gars ir ar jums, un Līgo svētki tiek pavadīti jautrībā un priekā! Par drošību un pārējo jau jūs paši visu zināt.